2015/2016

Hallo lieve volgers

Nu 2015 ten einde is maak ik de balans op van 2015 het begin van mijn boek!!
Op 29 November bestond mijn boek precies 4 weken en kon ik mijn uitgever melden dat ik op enkele na helemaal uitverkocht was. Dus moest er een balans gemaakt worden en moest er besloten worden gaan we voor een tweede druk of niet?
Ik kan vol trots melden dat ik zeer zeker voor een tweede druk ga!

Ook heb ik voor dit jaar wat doelen gesteld voor mezelf maar eerder voor mijn boek.
Inmiddels heb ik contact met Cees de politiedocent en samen met hem en mijn vriendin Moniek gaan we een presentatie verzorgen op de politieacademie in Vinkenveen. Daarop heb ik als doel gemaakt dat ik bij alle politieacademies een presentatie wil gaan geven over huiselijk geweld. Sommige zeggen ja en wie gaat dat allemaal betalen?
Ik hoef geen geld voor het reizen of wat dan ook ik wil alleen de kans hebben om na de presentatie mijn boek daar te verkopen aan de mensen die erbij waren.
Dit om mijn boek meer onder de aandacht te brengen en mijn donatie aan fonds slachtofferfonds niet te vergeten word dan een beetje meer.
Komt dan ook gelijk het leuke nieuws bij dat ik die lieve mensen al gemaild heb om te vertellen dat ik graag mijn eerste donatie van 225 euro wil doen.En heb ik ze uiteraard verteld dat ik besloten heb om de tweede druk ook een deel van de opbrengst aan hun te doneren.Ik ben me er zeer van bewust dat 225 euro niet veel is maar het komt uit een goed hart.

Ook heb ik mijn boek naar Lieke van Lexmond gestuurd met de vraag of ze hem wil lezen en er iets over wil twitteren of vertellen.Met natuurlijk als doel dat meer mensen mijn boek zullen kopen dat huiselijk geweld steeds meer bespreekbaar word. Er geen taboe meer op rust .

Peter van der Vorst heeft me ook en tweet gestuurd dat hij erg benieuwd is naar mijn verhaal en het gaat lezen zie foto galerij. Dit ook natuurlijk weer hetzelfde als bij Lieke van Lexmond aandacht voor mijn boek.Hij moet hem natuurlijk wel bestellen!!

Ook heeft SBS 6 hart van Nederland een flinke berg mails gehad van zowel mij als mijn uitgever als een hoop mensen die vinden dat mijn boek aandacht nodig heeft. Ik vind dat het zeker aandacht nodig heeft en al helemaal omdat ik als gewoon persoon die totaal niet rijk is,mijn eigen verhaal op papier heb gezet om anderen te helpen ,En ik als normaal persoon een donatie doe omdat ik het belangrijk vind dat slachtoffers geholpen worden.
Vorige week heb ik zelf maar weer eens gebeld met SBS en toen ik mijn naam zei hoorde ik :hoi truusje hoe gaat het?
ik deed wederom mijn verhaal en vertelde dat ik in vier weken was uitverkocht en dat ik graag mijn donatie wilde doen en of ze nu wel interesse hadden.MOOI NIET!! ze laten niks horen dus ik laat het maar achterwege ik ben tenslotte geen bekende Nederlander denk ik dan maar de zogenaamde zwangerschap van Sabia is wereld nieuws en iemand uit Nederland die zelf een campagne verzint is totaal onbelangrijk.
Dit vinden rtl late night ook ,de wereld draait door ook, koffietijd ook. (ik moet maar beroemd worden)

Uiteraard ga ik nog veel meer verzinnen om mijn boek onder de aandacht te krijgen en er zoveel mogelijk te verkopen.Ik ben dan ook zeer bereid te komen praten waar dan ook ,over huiselijk geweld,
Het enigste wat ik graag wil is daarna mijn boek verkopen aan de mensen die aanwezig waren en er interesse in hebben .
Alle hulp hierbij is welkom!

En als laatste wil ik uiteraard iedereen die mij zo geholpen heeft de afgelopen maanden met de promotie en verkoop van mijn boek heel erg bedanken zonder jullie hulp had ik het niet gered.

De stofwolk in Beuningen
bloem en zon in Millingen aan de Rijn
Kringkoop in Mijdrecht
team kapsalon in Tilburg
Marius doe het Zelf markt in Beek
WM-automaterialen in wijchen
The Readshop in Vinkenveen

Mocht u graag willen dat ik een keer kom praten over huiselijk geweld en mijn ervaringen kunt u altijd contact met mij opnemen :achtermijnvoordeur@hotmail.com

One thought on “2015/2016

 1. truusje Post author

  Hallo lieve mensen ,
  Hier weer een update van hoe het nu gaat.Zoals al te lezen is heb ik al een presentatie weten te voltooien,Uiteraard was ik zeer zenuwachtig gelukkig is het allemaal goed gekomen!!
  Er zijn verschillende mensen die mij proberen te helpen om mijn boek aan de man te brengen en mijn donatie zo mooi mogelijk te maken ,Ik wil 29 november aanstaande duizend euro doneren aan fonds slachtofferfonds en ik vraag uiteraard iedereen zijn hulp hierbij.
  Zo is ook http://www.chrono.nl aan de slag gegaan om mij te helpen ,Aankomend weekend 9/10 april mag ik bij de wedstrijdinschrijving komen zitten met mijn boeken. Gaby de eigenaresse heeft elke rijder een bericht gestuurd dat ik op mijn verjaardag erbij zal zitten.Daarnaast heeft ze meerdere organisaties een mail gestuurd met de vraag of ze er aandacht aan kunnen besteden dit weekend.Wat weer resulteerde in dat http://www.kartnieuws.nl het bericht deelde en er een leuke actie op gezet heeft .Dit waardeer ik allemaal enorm en dit kan ik niet genoeg vertellen !

  Ondertussen heb ik deze maand een hele drukke maand aangaande mijn boek, ik ga naar een grote bijeenkomst van Movisie in Utrecht, ben dus te vinden in Hahn bij de kartwedstrijden en ga 19 april naar de politieacademie te Amsterdam. het is niet dat ik niet mijn best doe mensen te bereiken.
  Uiteraard hoop ik op meerdere mensen die mij zullen helpen heb je een leuk idee? om mijn boek te promoten ,te verkopen? stuur me dan een mailtje

  veel liefs Truusje

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *