presentaties en contact informatie

By | 8 april 2016

zenuwen,de eerste presentatie mag vandaag,op naar Apeldoorn naar een veilig thuis en Stimenz.

Daar aan gekomen eerst maar eens officieel kennis gemaakt met Kirsten Regtop,we kennen elkaar alleen via twitter tenslotte.

 

Na een aantal glazen water en koffie en uiteraard buiten samen roken hebben we de kantine verbouwd en alle spulletjes klaar gezet. Rond het middaguur druppelde mensen binnen samen met hun middageten.Na een mooi openingswoord van Kirsten,mocht ik beginnen ,na mijn eerste zin waren gelijk mijn zenuwen weg. Binnen enkele minuten zag ik gezichten vol emotie,interesse en vragen.Er zijn verschillende hele goede vragen gesteld.

Na afloop werd al snel duidelijk dat ik toch veel indruk had gemaakt.De manager raad al aan dat ik meerdere organisaties zou moeten bezoeken.En dat ik er best een vergoeding voor mag vragen.

Het balletje word nu door gerold naar andere instanties.

Nu maar duimen dat ik het verhaal zo vaak mogelijk mag delen.Elk slachtoffer wat er kracht door vind is er een , en elke hulpverlener een overlever ziet weet dat het kan!

Dit was een korte samenvatting van mijn eerste presentatie,Ik hoop dat er nog vele mogen volgen en dat er vele mijn boek zullen aanschaffen.

veel liefs truusje

One thought on “presentaties en contact informatie

 1. truusje Post author

  hallo lieve volgers hier weer even een update!! inmiddels is mijn promotiemaandje voorbij en ik kan zeggen het is erg goed gegaan. Mijn presentatie op de politieacademie heb ik ook zeer goed doorstaan.Ik vond het geweldig dat ieder die er aanwezig was zeer goede vragen stelde,bleven doorvragen,en mij met respect behandelde.Ik kan zeggen dat ik zeer trots op mezelf was dat ik het toch maar mooi gedaan had en ik zou het zo weer doen en weer doen.
  ik heb er mijn missie van gemaakt om zoveel mogelijk te vertellen en zoveel mogelijk mensen te informeren over huiselijk geweld.
  mochten er mensen of instellingen interesse hebben dat ik een keer kom spreken mail me dan gerust!!
  Brigitte wist mij ook te vinden en daar ga ik 14 juni spreken deze dame gaat een middag organiseren in het taken van huiselijk en sexueel geweld. Toen me gevraagd werd hoeveel geld ik ervoor wilde hebben kon ik wederom geen antwoord geven ik hoef geen geld voor het feit dat ik kom spreken ik wil alleen dat de aanwezige mijn boek kopen dat zullen lezen en dat zullen doorgeven aan een ieder waarvan ze denken dat die er wat aan zal hebben.
  Helaas moet ik ook nog vertellen dat Lieke van Lexmond mijn boek wel heeft dat ze ook een tweetje heeft gedaan maar hem nog niet gelezen heeft en er dus nog niks over heeft vertelt dit vind ik heel erg jammer uiteraard maar ik houd hoop hoor!!
  nou lieve mensen ik zal snel weer een update plaatsen over hoe het allemaal gaat en tot die tijd bestel mijn boek en deel mijn website help mij te doneren aan fonds slachtofferfonds er zijn zovele die hulp nodig hebben.
  heel veel liefs truusje

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *